Αρχική σελίδα
Νέα
Το Σχολείο μας
Ανακοινώσεις
Καθηγητές
Μαθητές
Επικαιρότητα
Η γνώμη σας - Σχόλια
Links
Συντακτική Ομάδα
Δραστηριότητες
Υποδοχή γονέων και κηδεμόνων
Επικοινωνία
ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
 

Καλωσήρθατε!

To 7ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ σε υποδέχεται στην ανανεωμένη του ιστοσελίδα! Εδώ θα βρείς πληροφορίες για το σχολείο τους μαθητές και τους καθηγητές και τον τρόπο για να επικοινωνήσεις μαζί μας. Ακόμα στην σελίδα υπάρχει υλικό από τις τελευταίες μας δραστηριότητες. Η Συντακτική μας Oμάδα έχει επιλέξει μία λίστα με ενδιαφέροντες συνδέσμους τους οποίους μπορείς να επισκεφθεις και να τους σχολιάσεις. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τη γνώμη των συμμαθητών και των καθηγητών μας αλλά και όλων των φίλων του σχολείου μας.


"Η εκπαίδευση πρέπει να αποβλέπει στην πλήρη ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας και στην ενίσχυση του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των θεμελιακών ελευθεριών. Πρέπει να προάγει την κατανόηση, την ανεκτικότητα και τη φιλία ανάμεσα σε όλα τα έθνη και σε όλες τις φυλές και τις θρησκευτικές ομάδες, και να ευνοεί την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των Ηνωμένων Εθνών για τη διατήρηση της Ειρήνης"

Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-Άρθρο 26.2(Σε παρακαλούμε να χρησιμοποιήσεις τη σελίδα συνετά και να μην εκμεταλευτείς τίποτα από αυτά που θα βρεις εδώ. Ευχαριστούμε.)


μετρητής επισκεψιμότητας
7ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ